Как да се свържете с нас

 • "СИЛВИ Ко" ООД
 • 02/980 96 82 ;0887 308 583;0887 308 583
 • info@silvibg.com
Вертикални щори от плат

1. Вертикални щори от плат

Вертикалните щори се изработват от висококачествени импрегнирани платове с широка цветова гама, внос от Италия и Испания. С разнообразните си десени и цветове те напълно заместват пердетата и придават уют и стил на дома и офиса. Платовете за вертикалните щори имат различна степен на пропускливост, абсорбация и отразяване на слънцето и светлината, не задържат прах и миризми. Към релсите може да се пръча допълнително декоративен корниз с цвета на лентите.

Хоризонтални алуминиеви щори

2. Хоризонтални метални

Хоризонталните алуминиеви щори са най-често използвания продукт за предпазване от слънцето през горещите летни дни. Те предлагат лесен контрол на светлината и видимостта на достъпни цени. Подходящи са за всеки вид дограма и са икономично решение за всеки дом или офис. Изработват се от алуминиеви ламели с ширина 16мм и 25мм. с лаково покритие, с богата гама от цветове. Предлагат се с допълнителни екстри по желание на клиента:

 • Неподвижно застопоряване на долната релса
 • Странично водене с корда – удобно за падащи прозорци
 • Скрит профил на горната релса

 • Дървени щори „ Изо дърво”

  3. Дървени щори „ Изо дърво”

  Щората тип “Изо дърво” се характеризира с много добрата слънчезащита и идеалната топлоизолация. Тя прилича много на дървените щори, но за разлика от истинското дърво, което се огъва и надува от продължително слънцегреене, при новите модерни щори “Изо дърво” този недостатък е изключен. Това се дължи на качеството и здравината на материала от който се изработват ламелите. Тези щори могат да бъдат използва в мокри помещения като ламелите не се влияят от вода и много лесно се почистват. Не на последно място – с тях се постига добра звукоизолация, което създава уют и спокойствие в домашни условия.Подходящи са и за големи витрини в заведения, фоайета на хотели и други със своето устойчиво закрепване. Щората “Изо дърво” е с ширина на ламела 50 мм (стандарт). Дървената щора е подходящ елемент за интериорни пространства, обзаведени с мебели от дърво и кожа, тя интелигентно внася нужната топлина в помещението, оставяйки след себе си аромата на мъдростта.

  Роло щори

  4.Роло

  Роло щорите са елегантно допълнение към вашия интериор с богатата гама от едноцветни, многоцветни, затъмняващи и филтриращи висококачествени платове внос от Германия, Холандия и Италия. От скоро се предлага и „блек аут” ( гумиран) текстил в различни цветове. Освен класическото роло се изработва и модел фантазия, който е с алуминиеви водачи в различен цвят в зависимост от цвета на дограмата. Водачите спомагат за максималното прилягане на щората към дограмата, спирайки максимално светлината.

  Японска стена

  5. Японска стена

  Щорите Японска стена наподобяват плъзгащи се врати, състоят се отпрофилна релса с няколко улея и няколко прави текстилни платна с алуминиеви ламели в горния и долния край. Могат да се използват както за декориране на прозорците, така и за преграждане на помещения. Този тип щори са най-удачни за френски прозорци и големи витрини. Панелите се движат в различни улеи на релсата, така че те могат да се движат в различни посоки, в зависимост от вашето желание. Огромния избор на тъкани и десени позволяват да се реализират всякакви идеи.

  Римски щори

  6. Римски

  С модерния си дизайн, римската щора внася нотка на индивидуалност във всеки дом, офис, хотел или ресторант. Тя е предпочитан заместител на традиционните завеси благодарение на разнообразието от цветове и материи. Класическата Римска щора се поддържа лесно, което е още едно преимущество при избора на щори за всеки съвременен интериор. "Римската щора" може да бъде шита от меки материи,които се перат или да бъде безшевна от твърди материи и промазани платове. Платовете са от колекциите на испанските компании "Vertisol International S.R.L.и фирма SATI S.R.L с най-добро качество, обработени по най-съвременни технологии, съобразени със строгите стандарти на ISO-9001. Фирмите дават едногодишна гаранция на техните материали, които са лесни за поддържане, антистатични, а специалната обработка, на която се подлагат, позволява да запазят оригиналния си цвят и първоначалните си размери.