1. Мрежи против насекоми

Мрежите против насекоми осигуряват ефективна защита срещу насекоми. Приложими са за всички типове прозорци и врати, тъй като се предлага голямо разнообразие от рамки и подвижни механизми в няколко цвята. Има възможност и за прахово боядисване с цвят по RAL


Комарник на панти

Мрежите против насекоми се изработва от алуминиева рамка с мрежа от фибростъкло с тефлоново покритие. Закрепва се към прозореца посредством PVC панти. Мрежите не намаляват видимостта през прозореца, поддържат се лесно и могат да се свалят през зимния сезон.

Комарник на панти - врата Ролетен комарник
Комарник на панти - прозорец Ролетен комарник

2. Мрежи за врати и прозорци

Мрежите против насекоми за врати могат да бъдат няколко вида:

  • С обикновени панти
  • С напрегнати панти – Пантите са с напрегнати пружини и осигуряват самостоятелно затваряне на комарника.
  • Врата – хармоника – събира се настрани, в прибрано положение заема минимално място и не пречи на преминаването. Подходяща е и за плъзгащи врати и прозорци или такива с летящ делител.
  • 3. Ролетен комарник

    Този тип комарник може да се вдига и спуска в зависимост от вашите нужди. През зимата мрежата може да остане навита и защитена в кутията, което удължава многократно нейният живот. С него се постига оптимално уплътнение спрямо касата на прозореца. Ролетният комарник може да се монтира към всички видове дограма - дървена, алуминиева, пластмасова и заедно с външни ролетни щори.